ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Οι Μορφές Έκφρασης έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας γιορτάζουν φέτος 30 χρόνια από την δημιουργία τους και ανακοινώνουν την 3η εκπαιδευτική υποτροφία για νέους και νέες καλλιτέχνες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι και νέες καλλιτέχνες που είτε σπουδάζουν είτε έχουν αποφοιτήσει από καλλιτεχνικές σχολές, αλλά και όσοι ασχολούνται εντατικά με τον δικό τους προσωπικό τρόπο με τις τέχνες του Θεάτρου, της Μουσικής και του Χορού.

Σκοπός της υποτροφίας είναι η σπουδή πάνω στην ένωση των τριών αυτών τεχνών ως μια ολότητα και στην δημιουργία μιας καλλιτεχνικής ταυτότητας που να εναρμονίζει και να κατανοεί την ίδια τη ζωή. Η μετατόπιση του καλλιτέχνη από παρατηρητή σε δημιουργό νέων κόσμων.

Θα επιλέγουν κατόπιν προσωπικής συνέντευξης 12 άτομα που στο σύνολό τους θα καλεστούν να λειτουργήσουν ως ομάδα και να δημιουργήσουν ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Έναρξη μαθημάτων: 12 Ιανουαρίου 2024.

Τα μαθήματα θα γίνονται Παρασκευή 18:00 – 21:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στο: meakroaseis@gmail.com  γράφοντας στο θέμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ.

Η επιλογή θα γίνει κατόπιν προσωπικής συνέντευξης.

Υπεύθυνος σπουδών: Θωμάς Κινδύνης

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3464903, 210 3464002

 

Επισυναπτόμενα: