Πρόσκληση στην online προπόνηση του Ρητορικού Ομίλου της Φοιτητικής Λέσχης ΟΠΑ

Σας προσκαλούμε όλους στην επόμενη online προπόνηση του Ομίλου μας, που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 5/11 στις 19.00, στη πλατφόρμα Mixidea! Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος, και θα σας στείλουμε όλες τις πληροφορίες για τη προπόνηση στο mail σας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας, ενώ περισσότερα για το Βρετανικό Κοινοβουλευτικό Debate θα βρείτε στο φυλλάδιο κανόνων.

 

Μόνο λίγες μέρες απομένουν έως τη διεξαγωγή της Online Αναμέτρησης Νέων Debater ΡΟΟΠΑ 2020, αυτό το Σάββατο 7/11!

Βιαστείτε να ολοκληρώσετε την ατομική εγγραφή σας, καθώς οι θέσεις λιγοστεύουν! Προθεσμία υποβολής φόρμας συμμετοχής: 5/11

Το πρωτάθλημα θα είναι Pro Am. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους νεότερους να βελτιωθούν, ενώ στους πιο έμπειρους να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να δουν πόσο καλά μπορούν να διαχειριστούν τον αγώνα, μεταδίδοντας παράλληλα χρήσιμες γνώσεις σε κάποιον πιο καινούργιο. Αν ενδιαφέρεστε να έρθετε ως κριτής, επίσης συμπληρώστε την ίδια φόρμα!

*Ως Pro θα χαρακτηρίζονται όσοι κάνουν πανεπιστημιακό debate πάνω από ένα χρόνο, ή έχουν προκριθεί στη τελική φάση κάποιου πρωταθλήματος.

 

Στην προηγούμενη προπόνηση, το θέμα που συζητήσαμε ήταν: "ΗΒΠΟ οι χώρες που κράτησαν ουδέτερη στάση στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο πρέπει να καταβάλουν αποζημιώσεις στα κράτη που καταλήφθηκαν από τους Ναζί".

Με αφορμή το ζήτημα αυτό, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο άρθρο του Eric Golson από το voxeu.org που μιλάει για τις οικονομικές σχέσεις των δυνάμεων που έλαβαν μέρος στον πόλεμο και των ουδέτερων χορών.

 

Με ρητορικούς χαιρετισμούς,

Ρητορικός Όμιλος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 
Για περισσότερα νέα, ανακοινώσεις και επικοινωνία:
Κάντε like στη σελίδα του Ρητορικού Ομίλου Ο.Π.Α στο facebook:
Ακολουθήστε την σελίδα του Ρητορικού Ομίλου Ο.Π.Α στο instagram:
Παρακολουθήστε αγώνες στο κανάλι του Ρητορικού Ομίλου στο Youtube: